Inspirationskøkkenet i daginstitutioner og SFO
Deltageren kan tilberede og tilskære råvarer, så børn og unge i daginstitution eller SFO inspireres og motiveres til at spise mere ernæringsrigtigt og til at medvirke i køkkenaktiviteterne. Deltageren kan planlægge madproduktionen, så brugergruppen naturligt kan medvirke ved køkkenaktiviteterne.
Mål
Deltageren kan tilberede og anrette danske og udenlandske råvarer så velsmagende og appetitligt, at det kan motivere børn og unge til at prøve nye smage og spise mere ernæringsrigtigt. Deltageren kan lave inspirerende og fantasifuldt tilskæring af råvarer, som kan animere børn og unge til at medvirke i måltidsaktiviteterne. Deltageren kan planlægge madproduktionen, så brugergruppen naturligt kan medvirke ved køkkenaktiviteterne.
Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod faglært og ufaglært personale beskæftiget med madfremstilling til brugergrupper med varierede behov for ernæring.
Kursusbevis
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
47309
Varighed
2 dage