Måltider til småtspisende 1
Der er et stigende ønske om at lave grøn og ernæringsrigtig mad til for eksempel patienter og plejehjemsbeboere, der er småtspisende.
På kurset på Hotel- og Restaurantskolen i København bliver du opdateret på den nyeste forskning i ernæring og implementering af grøn mad.
Vi skal også i køkkenet og tilberede vegetarisk og vegansk mad med fokus på velsmagende og proteinholdige fødevarer, pæne anretninger og gode konsistenser til småtspisende.
Det er især relevant for dig, der arbejder med forplejning i offentlige og private køkkener.
Kurset tilbydes som et tillæg til vores Rethink Food-uddannelse.
Mål
- Du kan tilberede og anrette måltider ud fra viden om principper for kost til småtspisende. - Du kan anvende specialprodukter i for hold til kostformen.
Målgruppe
Produktionsmedarbejdere og teamledere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.
Kursusbevis
Der er en mundtlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
48803
Varighed
2 dage