Måltidsplanlægning - småbørn
Du kan efter uddannelsen arbejde målrettet med kostplanlægning til børn i aldersgruppen 0-5 år. Der arbejdes med ernæringsprincipper og ernæringsberegning samt fremstilling af specialkost til børn med særlige behov.
Mål
- Du har grundlæggende viden om ernæringsprincipperne for børn fra 0-5 år. - Du kan planlægge, fremstille, vurdere og ernæringsberegne ernæringsrigtige måltider til børn i aldersgruppen 0-5 år. - Du kan planlægge og fremstille specialkost til småbørn under hensyntagen til særlige behov, fx allergi og/eller kulturelle hensyn. - Du kan anvende relevante IT-baserede værktøjer.- Du har grundlæggende viden om ernæringsprincipperne for børn fra 0-5 år. - Du kan planlægge, fremstille, vurdere og ernæringsberegne ernæringsrigtige måltider til børn i aldersgruppen 0-5 år. - Du kan kan endvidere planlægge og fremstille specialkost til småbørn under hensyntagen til særlige behov, fx allergi og/eller kulturelle hensyn. - Du kan anvende relevante IT-baserede værktøjer.
Målgruppe
Kostansvarlige og produktionsmedarbejdere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.
Kursusbevis
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
48807
Varighed
5 dage