Mad til vegetarer og veganere
Der er flere og flere, der lever vegetarisk og vegansk, og der er brug for folk, der mestrer kunsten at lave velsmagende og indbydende mad til begge målgrupper, som lever op til anbefalingen for normalkost.
Det bliver du god til på dette kursus på Hotel- og Restaurantskolen i København.
På kurset lærer du at tilberede både grøntsager og frugt til varme og kolde retter, og du bliver god til at præsentere dine måltider, så de skaber en sensorisk oplevelse for den spisende.
Mål
Du kan ud fra viden om vegetariske kostformer planlægge og fremstille mad til vegetarer og veganere, som lever op til anbefalingen for normalkost.Du kan tilberede frugt og grøntsager samt bælgfrugter til forskellige former for varme og kolde retter.Du kan anrette og præsentere vegetariske og veganske retter, så brugerne får en god sensorisk oplevelse.
Målgruppe
Produktionsmedarbejdere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.
Kursusbevis
Der er en mundtlig prøve til uddannelsen