Næringsrige retter med fuldkorn
Deltageren kan anvende viden om fuldkorn og fuldkornsprodukter til kreative at udvikle nye retter. Deltagere kan anvende enkle principper til at omsætte de officielle anbefalinger for fuldkorn og fuldkornsprodukter i kolde og varme retter, hvor kød, fisk og grøntsager indgår.
Mål
Deltageren kan anvende viden om fuldkorn og fuldkornsprodukter til kreativt at udvikle nye retter med fuldkorn, til tilberedning af retter med fuldkorn ud fra råvarerenes madtekniske egenskaber og til at øge næringsværdien i kolde og varme retter og stadig bevare rettens sensoriske kvaliteter ved tilberedningen. Deltagere kan omsætte de officielle anbefalinger for fuldkorn og fuldkornsprodukter i kolde og varme retter, hvor kød, fisk og grøntsager indgår, ved anvendelse af enkle principper.
Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, caféer, kantiner og lignende.
Kursusbevis
Der er en mundtlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
48031
Varighed
2 dage