Bean to Bar kursus i chokolade
Har du en særlig passion for chokolade, og vil du gerne arbejde innovativt med at udvikle din helt egen signaturchokolade fra bønne til bar? Måske er du kok på en restaurant, hvor I vil kunne tilbyde gæster en chokolade, der leder tankerne hen på lige præcis det, jeres restaurant står for.
På vores Bean to bar kursus gennemgår vi teorien bag chokoladens produktionskæde, fra terroir og dyrkning af kakao, og hvad det betyder for bønnernes kvalitet, til de mange andre parametre, der har betydning for det endelige produkt; fermentering, tørring, ristning, conchering og meget mere.
Du kommer selv til at riste og conchere på professionelle maskiner fra CocoaTown, som er en af verdens førende producenter af maskineri til produktion af specialchokolade på lille skala. Vi arbejder løbende med fejlfinding og sensorik og smager sammen på chokolade både fra forskellige micro batches og fra de produkter, du selv er med til at lave.
Det hele sker med kyndig vejledning fra Tor Stubbe, en af landets førende chokoladeudviklere, og Hotel- og Restaurantskolens egen chocolatier og dessertkok, Rene Wagner. Læs mere om dem længere nede.
Prisen er inklusiv morgenmad, frokost og en eftermiddagssnack begge dage.