Nye pålægstyper af sæsonens råvarer
På kurset får du kompetencer til at anvende sæsonens råvarer og overskydende madproduktion til fremstilling og udvikling af pålægsprodukter til spisestedets kolde retter, smørrebrød, kanapéer/tapas og lignende.
Mål
Deltageren kan: - udvikle og fremstille nye pålægstyper af sæsonens råvarer og overskydende madproduktion.- arbejde kreativt med udvikling af pålæg af vegetabilske råvarer til færdig- eller semiproduceret pålægsprodukter.- reducere mængden af madspild ved optimal udnyttelse af de anvendte råvarer i pålægsproduktionen - efterleve gældende hygiejneregler i arbejdet med fremstilling af pålæg.
Målgruppe
Uddannelsen retter sig mod medarbejdere, der er beskæftiget med madfremstilling i kantiner, cafeer, restaurationskøkkener og lignende.
Kursusbevis
Der er en mundtlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
48681
Varighed
2 dage