Branding af spisestedets menukort
Du kan anvende spisestedets koncept til at udvikle menuer og markedsføre virksomhedens menukort. Yderligere kan du sammensætte menuer med udgangspunkt i spisestedet og medvirke til at synliggøre spisestedet på relevante medieplatforme.
Mål
Du kan: - Anvende spisestedets koncept, der udtrykkes fx i interiør, retter og værtskab, til at udvikle menuer og markedsføre virksomhedens menukort. - Anvende principperne i menu engineering til at analysere og udarbejde menukort målrettet spisestedets gæster.- Anvende menu engineering til at sammensætte menuer ud fra spisestedets retter, vine og andre drikkevarer.- Medvirke til synliggørelse af spisestedet på relevante medieplatforme ud fra kendskab til aktuelle sociale medier.
Målgruppe
Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Kursusbevis
Der er en mundtlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
48841