Danske madretter fra 1900-tallet
Ud fra viden om dansk madkultur- og tradition kan du vælge opskrifter, tilberede og anrette traditionelle danske måltider og retter. Du kan imødekomme forskellige brugergruppers næringsbehov, så retternes originalitet og sensoriske kvaliteter besvares. Kursets kompetencer kan opnås i forhold til kolde retter, varme retter og konserverede produkter.
Mål
Du kan ud fra viden om dansk madkultur udvælge opskrifter, som repræsenterer den originale danske madtradition med egnsspecifikke varianter og særpræg. Du kan tilberede og anrette traditionelle retter og måltider, så de indfrier brugernes forventning til mad som i gamle dage.Du kan imødekomme forskellige brugergruppers næringsbehov i traditionelle måltider, så retternes originalitet og sensoriske kvaliteter bevares. Kursets kompetencer kan opnås i forhold til:- Kolde retter- Varme retter- Konserverede produkter
Målgruppe
Produktionsmedarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.
Kursusbevis
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
48782
Varighed
2 dage