Køkkenmedhjælper i daginstitutionskøkken
Brænder du for at arbejde i dagintuitioner og lave mad til børn? Har du en ambition om at være med til at sikre både en sund og velsmagende mad til de små? Så er denne kursusrække den rette for dig!
Du vil gennem kurserne blive klædt på til både at lave ernæringsmæssigt rigtige måltider og få værktøjer til at give børnene en sanselig oplevelse gennem maden.
I denne kursusrække arbejder vi med grundlæggende tilberedninger og brødbagning, hvor vi har fokus på en klimavenlig produktion, som sikres gennem viden om økologi og madspild.
Kursusrækken består af 9 AMU-kurser:
- Økologi i den daglige madproduktion (48775-) 3 dages varighed
- Madfremstilling uden fødevareallergi (48824-) 1 dags varighed
- Smagen i centrum (45874-) 2 dages varighed
- Bæredygtig produktion af mad og fødevarer (49843-) 2 dages varighed
- Tilberedningsmetoder i madproduktion (48780-) 10 dages varighed
- Måltidsplanlægning 1 (48801-) 5 dages varighed
- Almen fødevarehygiejne (45818-) 3 dages varighed
- Reduktion af madspild 1 (48800-) 2 dages varighed
- Brød og madbrød med fibre og fuldkorn (40781-) 2 dages varighed