Økologi i den daglige madproduktion
Du kan planlægge og producere økologiske måltider ud fra viden om udbud af økologiske råvarer i sæson. Du kan endvidere anvende tilberednings- og konserveringsmetoder i fremstillingen af sæsonbestemte økologiske retter. Uddannelsens kompetencer kan opnås for henholdsvis sommer og vintersæson.
Mål
- Du kan planlægge og producere økologiske måltider på baggrund af viden om udbud af økologiske råvarer i sæson. - Du kan anvende forskellige former for smagsgivere til økologiske retter for at understøtte en bredere variation af måltidet. - Du kan anvende tilberednings- og konserveringsmetoder i fremstillingen af sæsonbestemte, økologiske produkter, retter eller måltider. Uddannelsens kompetencer opnås for henholdsvis sommer og vintersæson.
Målgruppe
Produktionsmedarbejdere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.
Kursusbevis
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
48775
Varighed
3 dage