30356-3 – Økologisk planlægning og produktion i cafeteria

Økologisk planlægning og produktion i cafeteria er et enkeltfag fra uddannelsen til Gastronom. Faget giver viden om fremstilling af cafeteriamad på basis af økologiske råvarer.

Målgruppe:
Faget henvender sig til personer, der arbejder med eller gerne vil arbejde med fremstilling af cafeteriamad på basis af økologiske råvarer.

Mål:
Målet er, at du – ved hjælp af økologiske råvarer – rutinemæssigt og kreativt kan tilberede, udportionere og anrette de varme, lune og kolde anretninger samt fastfood, som almindeligt forekommer i cafeteriaer. Du kan emballere økologiske retter, der sælges ‘ud af huset’. Du kan arbejde både selvstændigt og sammen med andre. Du kan vælge leverandører og alternative råvarer i forhold til udbud og økonomi. Du kan udøve ‘grøn’ markedsføring.

Varighed:
5 dage.

Bedømmelse:
Uddannelsesstedet skal udstede et AMU-uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i målformuleringen.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.