43059 – Mad til børn på restaurant og café

Lær at lave kulinarisk spændende mad til børn på restaurant og cafe

På dette kursus lærer du bl.a.:

  • at udvikle og fremstille gastronomisk sund mad til børn i alderen 4 til 12 år, der spiser ude, ud fra kendskab til ønsker og traditioner for måltider og spisemiljøer hos børn og voksne på forskellige typer af spisesteder.
  • at udvikle og fremstille kulinarisk spændende mad, så børnenes madglæde og lyst til at spise nyt og spændende mad fremmes.
  • gennem dialog og erfaringsudveksling med kolleger at skabe bedre forudsætninger for at kunne udvikle eget madkoncept og spisemiljø, der appellerer til og imødekommer børn som kundegruppe.

Varighed:
2 dage

Bedømmelse:
Hotel- og Restaurantskolen udsteder et AMU-bevis ved tilfredsstillende gennemførelse af kurset.

Målgruppe:
Uddannelsen henvender sig mod medarbejdere (ikke-faglærte og faglærte) beskæftiget sig med madfremstilling i professionelle køkkener (restauranter, caféer m.m.), som ønsker inspiration til at arbejde bevidst med udvikling og fremstilling af kulinarisk spændende, velsmagende og sund mad til børn i alderen 4 til 12 år, der spiser på restaurant og café.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.