43734 – Menuvejledning ved gæstebetjening

Uddannelsen giver kompetence at sammensætte menuer ud fra virksomhedens sortiment ud fra viden om sensorik og de mest anvendte tilberedningsmetoder og sæsonaktuelle råvarer. Deltageren kan tage hensyn til anledning, sundhed, diæter, kultur og religion ved sammensætning af menuer og kan gæstebetjene ved menuvalg og vejlede gæsten i valget af velegnede drikkevarer.

Målgruppe:
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig primært mod ikke-faglærte medarbejdere, som er beskæftiget med gæstebetjening og menuvejledning inden for hotel- og restaurantvirksomhed.

Mål:
Med viden om sensorik og de mest anvendte tilberedningsmetoder og sæsonaktuelle råvarer kan deltageren sammensætte menuer ud fra virksomhedens sortiment. Deltageren kan tage hensyn til anledning, sundhed, diæter, kultur og religion ved sammensætning af menuer. Deltageren kan gæstebetjene ved menuvalg og anvende viden om smag og tilberedning af alle retter på menuen ved gæsteforklaring. Deltageren kan vejlede og betjene gæsten i valget af velegnede drikkevarer ved servering af alle dagens forskellige anretninger og måltider. Deltageren kan modtage og afgive ordre på bestillinger.

Varighed:
3,0 dage

Bedømmelse:
Uddannelsesstedet skal udstede et AMU-uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i målformuleringen.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.