4429-2 – Måltider til ældre, nu og i fremtiden

Måltider til ældre, nu og i fremtiden er et enkeltfag fra uddannelsen til ernæringsassistent. Faget giver forudsætninger for at arbejde med brugerundersøgelser og prognoser og omsætte den teoretiske viden til konkret handling i dit arbejde med at udvikle og fremstille velsmagende mad til ældre mennesker

Målgruppe:
Faget henvender sig til personer, der arbejder med eller gerne vil arbejde med udvikling af ernæring til ældre mennesker.

Mål:
Du får kendskab til den aktuelle og fremtidige udvikling i befolkningssammensætningen.Især lægges der vægt på, at du kan tage afsæt i prognoser, brugerundersøgelser og projekter til at skaffe viden. dels om de ældres ressourcer, ønsker og behov, dels om metoder og muligheder ved servering af måltider.Målet er, at du kan forbedre madkvaliteten for de ældre ved at handle inden for dit eget arbejdsområde og på baggrund af den viden, du skaffer.Du lærer at udvikle forslag til nye koncepter for bespisningen af ældre.Desuden lærer du at sammensætte, fremstille og anrette velsmagende mad til ældre

Varighed:
5 dage

Bedømmelse:
Hotel- og Restaurantskolen udsteder et AMU-uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har gennemført kurset på tilfredsstillende vis.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.