44603 – Menusammensætning

Deltageren kan sammensætte en menu ud fra virksomhedens sortiment i forhold til tilberedning og anretning, farve, udseende, sæson og pris. Der lægges vægt på madens ernæringsmæssige indhold og sammensætning. Desuden skal deltageren medvirke ved udarbejdelse af relevant salgsmateriale på dansk og engelsk, manuelt og ved brug af IT.

Varighed
4 dage

Bedømmelse:
Uddannelsesstedet skal udstede et AMU-uddannelsesbevis til de deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i uddannelsens målformulering.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere der er ufaglærte og faglærte til og med erhvervsuddannelsesniveau, beskæftiget med fremstilling af mad i restaurant, kantine og catering.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.