46539 – Branchejura/myndighedskrav i restaurationsbranchen

Deltageren kan på baggrund af kendskab til restaurationsloven medvirke til at sikre, at virksomheder i restaurationsbranchen efterlever lovens regler i forhold til driften og indgå i ligeværdig dialog med relevante myndigheder.

Målgruppe:
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere, der er beskæftiget med administration i forbindelse med alkoholbevillinger, næringsbreve og lign.

Mål:
Deltagerne kan bruge reglerne i restaurationsloven og deraf afledte brancherelevant lovgivning om næringsbreve, alkoholbevillinger, åbningstider, udskænkningen af alkoholholdige drikkevarer, lejlighedstilladelser m.v. således, at de kan varetage ansøgningsprocedurer for virksomheden, og der kan skabes en ligeværdig dialog mellem virksomheden i hotel ¿ og restaurationsbranchen og myndighederne.

Varighed:
1 dag

Bedømmelse:
Uddannelsesstedet skal udstede et AMU-uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i målformuleringen.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.