46658 – Mad som i gamle dage for storkøkkener

Lær at lave mad som i gamle dage

Du lærer bl.a.

  • at anvende viden om dansk madkultur til at vælge opskrifter på produkter og retter, som repræsenterer den originale danske madtradition med egnsspecifikke varianter og særpræg.
  • at vælge sæsonbestemte retter og produkter, som repræsenterer den traditionelle danske madkultur
  • at tilberede og anrette traditionelle retter og måltider under hensyntagen til fødevaresikkerheden, så de indfrier brugernes forventning til velsmag og “mad som i gamle dage”
  •  at imødekomme forskellige brugergruppers næringsbehov og bevare de kulinariske kvaliteter i retter/produkter.

Varighed:
2 dage

Bedømmelse:
Hotel- og Restaurantskolen udsteder et AMU-uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har gennemført kurset på tilfredsstillende vis.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.