46999 – Bønner og linser – grønne proteiner i sunde retter

Deltageren kan anvende bønner og linser til at fremstille kreative, rustikke, sunde og velsmagende retter – af både friske og hel- og halvfabrikata. Deltageren kan indkøbe, opbevare og klargøre bønner og linser korrekt samt beregne næringsværdien af de tilberedte retter.

Mål:
Deltageren kan anvende et varieret udvalg af bønner og linser til at fremstille kreative, rustikke, sunde og velsmagende retter. Deltageren kan anvende bønner og linser, både friske og hel- og halvfabrikata, som en smagsfuld hovedingrediens eller som tilbehør i måltider og i retter. Deltageren kan udvælge og kvalitetsvurdere bønner og linser under hensyn til pris, miljø og ernæringsmæssige aspekter, herunder proteinets betydning for menneskets sundhed. Deltageren kan indkøbe, opbevare og klargøre bønner og linser korrekt samt beregne næringsværdien af de tilberedte retter.

Varighed:
2,0 dage

Bedømmelse
Hotel- og Restaurantskolen udsteder et AMU-bevis ved tilfredsstillende gennemførelse af kurset.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere der er ufaglærte og faglærte til og med erhvervsuddannelsesniveau, beskæftiget med fremstilling af mad i restaurant, kantine og catering.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.