47516 – Råvarer med energi- og sundhedsfremmende stoffer

Deltageren kan klargøre råvarer med højt indhold af sundhedsfremmende stoffer bedst muligt og klassificere råvarer med gode kilder til sundhedsfremmende stoffer. Deltageren kan fremstille velsmagende madretter af råvarer med et højt indhold af sundhedsfremmende stoffer ud fra kendskab til sensorik.

Målgruppe:
Uddannelsen retter sig mod medarbejdere, faglærte som ufaglærte, der er beskæftiget med madfremstilling i kantiner, caféer, restaurationskøkkener og lignende.

Mål:
Deltageren kan klargøre og tilberede råvarer med højt indhold af sundhedsfremmende stoffer så næringsstofferne bedst muligt bevares. Deltageren kan udvælge og anvende råvarer med et højt indhold af sundhedsfremmende stoffer i en given årstid til at fremstille velsmagende og æstetiske madretter ud fra kendskab til sensorik. Deltageren kan klassificere råvarer med gode kilder til sundhedsfremmende stoffer inden for slagtekød, fjerkræ, fisk og skaldyr, grønsager, frugter, mejerivarer og cerealier.

Varighed:
2,0 dage

Bedømmelse:
Uddannelsesstedet skal udstede et AMU-uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i målformuleringen.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.