Det gode grundforråd - opbygning og anvendelse
Deltageren vil kunne planlægge og opbygge et grundforråd efter en given årstid samt anvende hensigtsmæssige konserveringsmetoder. Deltageren vil kunne fremstille og anrette æstetiske madretter ved brug af årstidsbestemt forrådslager med kendskab til sensorik og konsistensers betydning for en optimal smagsoplevelse.
Mål
Deltageren kan planlægge og opbygge et grundforråd efter en given årstid samt anvende hensigtsmæssige konserveringsmetoder. Deltageren kan fremstille og anrette æstetiske madretter ved brug af årstidsbestemt forrådslager med kendskab til sensorik og konsistensers betydning for en optimal smagsoplevelse. Deltageren kan planlægge sæsonens indkøb af råvarer med henblik på optimering af forrådslageret - herunder anvendelse af overskuddet fra en given tilberedning.
Målgruppe
Uddannelsen retter sig mod medarbejdere, faglærte som ufaglærte, der er beskæftiget med madfremstilling i kantiner, caféer, restaurationskøkkener og lignende
Kursusbevis
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
47519
Varighed
2 dage