47667 – Årstidernes råvarer i måltiderne 1.-2. oktober 2019

Det er altid lækkert med friske grønsager og frugt. På dette kursus ‘Årstidernes råvarer i måltiderne’ bliver du skarpere på, hvordan du kan bruge de forskellige årstiders frugt og grønt til at gøre din madlavning ekstra velsmagende.

Formål
På kurset Årstidens grønt til retter med næring og smag lærer du at kvalitetsvurdere og udvælge de bedste af sæsonens grøntsager og frugter til kreativt at fremstille velsmagende og æstetiske madretter.
Du lærer at klargøre og tilberede grønsager og frugter, så næringsstofferne bedst muligt bevares. Og så lærer du at kategorisere gode næringsmæssige kilder til velsmagende madretter med grønsager og frugter samt næringsberegne de fremstillede retter.

Pris
Deltagerbetaling: Kr. 248,00
(AMU-målgruppe: ufaglærte samt faglærte til og med erhvervsuddannelsesniveau) Der kan søges VEU-godtgørelse for de dage man aktivt deltager i kurset.
Fuld pris: Kr. 1412,80
(UDEN for AMU-målgruppe: alle med en højere uddannelse f.eks. pædagog) Der kan IKKE søges VEU-godtgørelse på grund af den højere uddannelse.

Bedømmelse
Hotel- og Restaurantskolen udsteder et AMU-bevis ved tilfredsstillende gennemførelse af kurset.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere der er ufaglærte og faglærte til og med erhvervsuddannelsesniveau, beskæftiget med fremstilling af mad i restaurant, kantine og catering.

Kurset er reserveret