47795 – Økologi i den daglige madproduktion

Økologi i den daglige madproduktion
Deltageren kan producere velsmagende måltider af årstidernes udbud af økologiske råvarer. Deltageren kan optimere produktions- og menuplanlægning af økologisk mad, så rammerne for økologi, ernæring og økonomi overholdes. Deltageren kan kreativt og innovativt optimere anvendelsen af økologiske råvarer, så køkkenets madspild minimeres.

Målgruppe:
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig imod medarbejdere beskæftiget i institutionskøkkener med 60 % økologi i madproduktion.

Mål:
Deltageren kan anvende viden om årstidernes varierende udbud af friske økologiske råvarer til planlægning af måltider med 60 % økologi. Deltageren kan optimere planlægningen af økologisk mad og måltider, således at rammerne for ernæringsrigtige og økonomiske måltider overholdes. Deltageren kan menuplanlægge og producere velsmagende og æstetiske måltider, således maden lever op til den enkelte brugers tilfredshed. Deltageren kan kreativt og innovativt optimere anvendelsen af økologiske råvarer, således at køkkenets madspild minimeres.

Varighed:
3,0 dage

Bedømmelse:
Uddannelsesstedet skal udstede et AMU-uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i målformuleringen.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.