47988 – Reducering af madspild 5. og 19. november 2019

Undervisnings dage: 5. november og 19. november 2019

Ta’ på kursus og lær at anvende aktuelle data fra egen arbejdsplads til at identificere og kategorisere madspild i og omkring virksomhedens produktionskøkken.

På kurset lærer du:

  • at udarbejde strategi og konkrete planer for reducering af madspild gennem alle arbejdsprocesser i en madproduktion
  • om bæredygtig bortskaffelse af endeligt madspild
  • at facilitere og implementere alle processerne i reduceringen af madspildet for hele flowet fra indkøb til afrydning
  • at benytte forskellige redskaber til at motivere medarbejdere i samarbejdet om at reducere madspildet i hele virksomheden

Varighed:
2 dage

Pris:
Deltagerbetaling: Kr. 236,00
(AMU-målgruppe: ufaglærte samt faglærte til og med erhvervsuddannelsesniveau) Der kan søges VEU-godtgørelse for de dage man aktivt deltager i kurset.
Fuld pris: Kr. 1.450,50
(UDEN for AMU-målgruppe: alle med en højere uddannelse f.eks. pædagog) Der kan IKKE søges VEU-godtgørelse på grund af den højere uddannelse.

Bedømmelse:
Hotel- og Restaurantskolen udsteder et AMU-bevis ved tilfredsstillende gennemførelse af kurset.

Målgruppe:
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere der er ufaglærte og faglærte til og med erhvervsuddannelsesniveau, beskæftiget med fremstilling af mad i restaurant, kantine og catering.

Kurset er reserveret