48148 – Smoothies og små måltider To Go

Deltageren kan udvikle og fremstille smoothies, greenies og juice, der er smagfulde og rige på vitaminer. Planlægge og fremstille indbydende, sunde og energirige snacks/mellemmåltider
Udarbejde liste over anvendte ingredienser i de fremstillede produkter, og informere kunderne om, hvordan de enkelte produkter kan have særligt gavnlig effekt på energibalancen.

Målgruppe:
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, caféer, kantiner og lignende.

Mål:
Deltageren kan anvende viden om frugt, grøntsager og cerealier til:
1) at udvikle, planlægge og fremstille smoothies, greenies og juice, der er smagfulde og rige på vitaminer.
2) at udvikle, planlægge og fremstille indbydende, sunde og energirige snacks/mellemmåltider.
3) at udarbejde liste over anvendte ingredienser for de fremstillede produkter.
4) at informere kunder om, hvordan de enkelte produkter kan have særligt gavnlig effekt på energibalancen eller som næring – fx til mødedeltageren eller sportsudøveren.
Deltageren kan udvælge egnet emballage til de enkelte To Go produkter.

Varighed:
2,0 dage

Bedømmelse:
Uddannelsesstedet skal udstede et AMU-uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i målformuleringen.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.