48152 – Diæter og ernæringsterapi 1

Du lærer bl.a.:

  • at menuplanlægge og producere diæter fordelt på små portioner/måltider med høj energitæthed samtidig med at have øje for madens sammensætning, kvalitet og sensoriske egenskaber.
  • at menuplanlægge og producere diæter ved brug af tilberedningsmetoder som fx blød kost, gratin-, puré- og gelékost.
  • at deltage i tværfagligt samarbejde om tilrettelæggelse af ernæringsterapi og diætplaner for patienter/brugere.

Uddannelsens kompetencer opnås målrettet underernærede eller målrettet småtspisende. Inden for samme målrettede brugergruppe giver uddannelsen kompetencer til at deltage i opfølgerkurset 48153 Diæter og ernæringsterapi 2.

Varighed:
3 dage

Bedømmelse:
Hotel- og Restaurantskolen udsteder et AMU-uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har gennemført kurset på tilfredsstillende vis.

Målgruppe:
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod erfarne medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der er beskæftiget med madfremstilling i institutionskøkkener på sygehus og plejehjem, og som ønsker at arbejde med diætkost.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.