48775 – Økologi i den daglige madproduktion

Du kan planlægge og producere økologiske måltider ud fra viden om udbud af økologiske råvarer i sæson. Du kan endvidere anvende tilberednings- og konserveringsmetoder i fremstillingen af sæsonbestemte økologiske retter. Uddannelsens kompetencer kan opnås for henholdsvis sommer og vintersæson.

Målgruppe:
Produktionsmedarbejdere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Mål:
– Du kan planlægge og producere økologiske måltider på baggrund af viden om udbud af økologiske råvarer i sæson.
– Du kan anvende forskellige former for smagsgivere til økologiske retter for at understøtte en bredere variation af måltidet.
– Du kan anvende tilberednings- og konserveringsmetoder i fremstillingen af sæsonbestemte, økologiske produkter, retter eller måltider.

Uddannelsens kompetencer opnås for henholdsvis sommer og vintersæson.

Varighed:
3 dage

Bedømmelse:
Uddannelsesstedet skal udstede et AMU-uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i målformuleringen.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.