48786 – Professionelle opskrifter og portionsstørrelser

Du kan tilberede og anrette enkle måltider på baggrund af standardiserede portionsstørrelser til normalkost. Endvidere kan du opstille og anvende professionelle opskrifter tilpasset standardiserede portionsstørrelser.

Målgruppe:
Produktionsmedarbejdere og teamledere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Mål:
– Du kan tilberede og anrette enkle måltider på baggrund af standardiserede portionsstørrelser til normalkost.

– Du kan opstille og anvende professionelle opskrifter tilpasset standardiserede portionsstørrelser.

Varighed:
2 dage

Bedømmelse:
Uddannelsesstedet udsteder et AMU-uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i målformuleringen.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.