48787 – Grundlæggende kostberegning

Du kan beregne madens indhold af energigivende stoffer manuelt og via digitale hjælpemidler. Du kan endvidere med afsæt i sundhedsmyndighedernes anbefalinger vurdere madens indhold af energigivende stoffer, vitaminer og mineraler til forskellige målgrupper inden for normalkostområdet.

Målgruppe:
Teamledere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Mål:
Du kan på baggrund af viden om ernæring beregne madens indhold af energigiende stoffer manuelt og via digitale hjælpemidler.

Du kan med afsæt i sundhedsmyndighedernes anbefalinger vurdere madens indhold af energigivende stoffer, vitaminer og mineraler til forskellige målgrupper inden for normalkostområdet.

Varighed:
2 dage

Bedømmelse:
Uddannelsesstedet skal udstede et AMU-uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i målformuleringen.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.