48789 – Mad til børn – sunde børn

Du kan ud fra viden om ernæring, økologi og råvarer, fremstille sund mad og bagværk til børn på forskellige alderstrin. Du kan endvidere fremstille måltider, der stimulerer børn lyst til at spise sundt og smage ny mad.

Målgruppe:
Produktionsmedarbejdere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Mål:
– Du kan ud fra viden om ernæring, økologi og råvarer fremstille sund mad og bagværk til børn på forskellige alderstrin.
– Du kan fremstille måltider, der stimulerer børns lyst til at spise sundt og smage ny mad.

Varighed:
3 dage

Bedømmelse:
Hotel- og Restaurantskolen udsteder et AMU-bevis ved tilfredsstillende gennemførelse af kurset.

Målgruppe:
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (ikke-faglærte og faglærte) beskæftiget med madfremstilling i børneinstitutioner, skoler, kantiner og catering

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.