48791 – Diæter og ernæringsterapi 2

Du kan vejlede brugere, pårørende og plejepersonale om målet med individuel ernæringsterapi. Du kan herunder inddrage en forudgående viden om diætkost samt bidrage med vejledning om energi- og proteintilskud i diæten. Det forudsættes, at du enten har gennemført “Diæter og ernæringsterapi 1” inden for pågældende brugergruppe eller har tilsvarende kvalifikationer. Kursets kompetencer kan opnås ift. patienter med cancer, patienter med leversygdomme og patienter med nyresygdomme.

Målgruppe:
Produktionsmedarbejdere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener. Ved kursusstart skal du have kompetencer svarende til Diæter og ernæringsterapi 1.

Mål:
Du kan vejlede brugere/pårørende og plejepersonale om:
Indhold og nødvendighed af den individuelle ernæringsterapi.
Mål og plan for forbedring af brugers ernæringstilstand.
Diætkosten/kost, herunder energi- og proteintilskud.

Kursets kompetencer kan opnås i forhold til:
– Patienter med cancer
– Patienter med leversygdomme
– Patienter med nyresygdomme

Varighed:
3 dage

Bedømmelse:
Uddannelsesstedet skal udstede et AMU-uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i målformuleringen.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.