48794 – Service og brugerbetjening omkring måltidet

Du kan anvende værtskab og egen værtsrolle til at skabe en positiv måltidsstemning og måltidsoplevelse. Du kan betjene og servicere forskellige brugere og kunder inden for køkkenets rammer og samarbejde professionelt og tværfagligt.

Målgruppe:
Medarbejdere,som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener, og som har direkte kontakt med slutbrugere.

Mål:
– Du kan anvende værtskab og egen værtsrolle til at skabe en professionel og positiv måltidsstemning.
– Du kan betjene og servicere forskellige brugere/kunder inden for køkkenets rammer.
– Du kan samarbejde professionelt og tværfagligt for at sikre brugere/kunder en god måltidsoplevelse.

Varighed:
2 dage

Bedømmelse
Hotel- og Restaurantskolen udsteder et AMU-bevis ved tilfredsstillende gennemførelse af kurset.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere der er ufaglærte og faglærte til og med erhvervsuddannelsesniveau, beskæftiget med fremstilling af mad i restaurant, kantine og catering.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.