Sensorisk anretning
Du kan tilberede og anrette måltider på tallerken, fad og buffet og anvende pyntning af måltider som appetitvækker og salgsparameter for specifikke målgrupper. Endvidere kan du anvende viden om sensorisk analyse i forbindelse med tilberedning og anretning. Kursets kompetence kan opnås i forhold til varmt mad/koldt mad og buffet/mellemmåltid.
Mål
Du kan tilberede og anrette måltider på tallerken, fade og buffet til forskellige målgrupper. Du kan anvende pyntning af måltider som appetitvækker og salgsparameter for en specifik målgruppe. Du kan anvende viden om sensorisk analyse i forbindelse med tilberedning og anretning af måltider.Kursets kompetence kan opnås i forhold til varmt måltid / koldt måltid og buffet /mellemmåltid.
Målgruppe
Produktionsmedarbejdere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.
Kursusbevis
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
48795
Varighed
2 dage