48800 – Reduktion af madspild 1

Du kan planlægge og producere måltider ud fra viden om madspild gennem alle arbejdsprocesser i en madproduktion samt medvirke til forebyggelse og bæredygtig bortskaffelse af madaffald og emballage i forbindelse hermed. Der findes også et trin 2 af kurset.

Målgruppe:
Produktionsmedarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Mål:
– Du kan planlægge og producere måltider ud fra viden om madspild gennem alle arbejdsprocesser i en madproduktion.
– Du kan medvirke til bæredygtig bortskaffelse af madaffald og emballage i forbindelse med produktion af mad.
– Du kan samarbejde om forebyggelse af madspild i madproduktionen.

Varighed:
2 dage

Bedømmelse
Hotel- og Restaurantskolen udsteder et AMU-bevis ved tilfredsstillende gennemførelse af kurset.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.