48804 – Måltider til småtspisende 2

Du kan tilberede og anrette kolde og varme måltider med forskellige former for modificeret konsistens. Ved kursusstart skal du have kompetencer svarende til 48803 Måltider til småtspisende 1.

Målgruppe:
Produktionsmedarbejdere og teamledere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Mål:
– Du kan tilberede og anrette kolde og varme måltider med forskellige former for modificeret konsistens.
– Du kan anvende specialprodukter i forhold til måltider og måltidskomponenter med modificeret konsistens.

Varighed:
2 dage

Bedømmelse:
Uddannelsesstedet skal udstede et AMU-uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål der er beskrevet i uddannelsens målformulering.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.