Sundere kager og desserter i køkkener
Du kan udvælge egnede råvarer til produktion af sundere kager og desserter. Du kan endvidere reducere ingredienser i eksisterende opskrifter og udvikle nye og kreative opskrifter målrettet brugergruppernes behov og ønsker og samtidig tage hensyn til sensorisk kvalitet og hygiejne.
Mål
Du kan: - Udvælge og kvalitetsvurdere egnede råvarer til produktion af indbydende, sundere og velsmagende kager og desserter. - Udvikle nye og kreative opskrifter til produktion af sundere kager og desserter målrettet brugergruppernes behov og ønsker. - Reducere ingredienser i en eksisterende opskrift og erstatte med næringsgivende råvarer eller andre erstatningsingredienser målrettet forskellige brugergruppers behov for et sundere alternativ af kager og desserter.- Anvende forskellige fremstillingsmetoder og planlægge produktionen af sundere kager og desserter samt udføre sensorisk bedømmelse af fremstillede produkter. - Opbevare kager og desserter efter gældende fødevarelovgivning.
Målgruppe
Produktionsmedarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.
Kursusbevis
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
48809