48814 – Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 1

Du kan inden for produktionskøkkenets grundsortiment fremstille forskellige typer dej til brød og kager og anvende bake off produkter. Du kan endvidere fremstille desserter samt anrette og pynte desserter. Der findes også et trin 2 af kurset.

Målgruppe:
Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Mål:
Du kan inden for produktionskøkkenets grundsortiment fremstille:
– Forskellige typer dej til produktion af brød og kager samt anvende forskellige bake off produkter.
– Kolde og varme desserter samt anrette og pynte de fremstillede produkter.

Du kan arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Varighed:
4 dage

Bedømmelse:
Uddannelsesstedet skal udstede et AMU-uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål der er beskrevet i uddannelsens målformulering.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.