48820 – Ernæringsrigtige retter – trin 2

Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Mål:
Du kan:
– Anvende viden om sæsonens råvarer og næringsmæssige kilder til at sammensætte og fremstille ernæringsrigtige retter.
– Sammensætte og fremstille ernæringsrigtige retter.
– Anvende sensoriske redskaber til at optimere smagsoplevelsen.
– Planlægge næringsrigtige menuer med kendskab til vitaminer og mineralers forekomst, betydning og optagelse i organismen.
– Anvende relevante værktøjer til næringsberegning og varedeklaration af de fremstillede retter.
– Formidle det sunde valg på menuen med udgangspunkt i sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Varighed:
2 dage

Bedømmelse:
Uddannelsesstedet skal udstede et AMU-uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål der er beskrevet i uddannelsens målformulering.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.