48830 – Fremstilling af supper og saucer – trin 1

Du kan fremstille og anvende fond og grundsuppe til de mest  forekommende supper og ægte saucer. Du kan også fremstille supper og saucer, hvor du anvender ingredienser i hel- og halvfabrikata. Der findes også et trin 2 af kurset.

Målgruppe:
Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Mål:
Du kan:
– Fremstille og anvende fonder og grundsupper til de mest almindeligt forekommende supper og saucer, herunder ægte saucer.
– Fremstille supper og saucer med anvendelse af ingredienser i hel- og halvfabrikata.
– Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Varighed:
2 dage

Bedømmelse:
Uddannelsesstedet skal udstede et AMU-uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i uddannelsens målformulering.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.