48831 – Fremstilling af supper og saucer – trin 2

Du kan anvende bouilloner og supper til fremstilling af ægte saucer til forskellige kødtyper. Du kan også anvende avancerede metoder til fremstilling af supper og garniture samt fremstille consommé, creme, puré og veloutésupper. Ved kursusstart skal du have kompetencer svarende til 48830 Fremstilling af supper og saucer – trin 1

Målgruppe:
Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Mål:
Du kan:
– Fremstille og anvende fonder og bouilloner til tilberedning af supper og saucer, herunder ægte saucer til forskellige kød- og fisketyper.
– Anvende avancerede metoder til fremstilling af supper og garniture.
– Fremstille consommé, creme, puré og veloutésupper.
– Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Varighed:
2 dage

Bedømmelse:
Uddannelsesstedet skal udstede et AMU-uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i uddannelsens målformulering.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.