Det nordiske køkken i madfremstilling
Du kan fremstille retter fra det nordiske køkken ud fra viden om kulinariske madtraditioner og bæredygtighed. Du kan bruge sensoriske redskaber og traditionelle nordiske råvarer i forfinelse og udvikling af retter.
Mål
Du kan anvende: - Viden om kulinariske madtraditioner, historik og principper til fremstilling af retter fra det nordiske køkken. - Viden om økonomisk bæredygtighed, råvarens sæson, terroir og biodiversitet til fremstilling af retter fra det nordiske køkken. - Sensoriske redskaber til at forfine den gastronomiske oplevelse. - Traditionelle nordiske råvarer på nye måder i udviklingen af retter.- Gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.
Målgruppe
Faglærte gastronomer og tilsvarende, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Kursusbevis
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
48832
Varighed
2 dage