48832 – Det nordiske køkken i madfremstilling

Du kan fremstille retter fra det nordiske køkken ud fra viden om kulinariske madtraditioner og bæredygtighed. Du kan bruge sensoriske redskaber og traditionelle nordiske råvarer i forfinelse og udvikling af retter.

Målgruppe:

Faglærte gastronomer og tilsvarende, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Mål:

Du kan anvende:

– Viden om kulinariske madtraditioner, historik og principper til fremstilling af retter fra det nordiske køkken.

– Viden om økonomisk bæredygtighed, råvarens sæson, terroir og biodiversitet til fremstilling af retter fra det nordiske køkken.

– Sensoriske redskaber til at forfine den gastronomiske oplevelse.

– Traditionelle nordiske råvarer på nye måder i udviklingen af retter.

– Gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Varighed:

2 dage

Bedømmelse:
Uddannelsesstedet skal udstede et AMU-uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål der er beskrevet i uddannelsens målformulering.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.