48833 – Vejledning om fødevareallergi

Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Mål:
Du kan:
– Informere om allergener i den fremstillede mad efter gældende lovgivning om mærkning af fødevarer.
– Vejlede i relation til fødevareallergi.
– Genkende symptomerne på allergisk reaktion og kan handle hensigtsmæssigt i disse situationer.

Varighed:
1 dag

Eksamen:
Der kan være prøve på uddannelsen

Pris
Deltagerbetaling: Kr. 126,00
(AMU-målgruppe: ufaglærte samt faglærte til og med erhvervsuddannelsesniveau) Der kan søges VEU-godtgørelse for de dage man aktivt deltager i kurset.
Fuld pris: Kr. 806,55
(UDEN for AMU-målgruppe: alle med en højere uddannelse f.eks. pædagog) Der kan IKKE søges VEU-godtgørelse på grund af den højere uddannelse.