48836 – Energiopbyggende retter til møder og konferencer

Du kan planlægge og tilberede hoved- og pausemåltider, som kan opretholde energibalancen hos deltagere under et møde eller en konference.

Målgruppe:
Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Mål:
Du kan:
– Planlægge menuer og retter, der dækker energibehovet hos deltagere ved møder eller konferencer.
– Tilberede hoved- og pausemåltider, som medvirker til at opretholde energibalancen under hele mødet eller konferencen.
– Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Varighed:
2 dage

Bedømmelse:
Uddannelsesstedet skal udstede et AMU-uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i målformuleringen.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.