Energiopbyggende retter til møder og konferencer

Du kan planlægge og tilberede hoved- og pausemåltider, som kan opretholde energibalancen hos deltagere under et møde eller en konference.

Målgruppe:

Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Mål:

Du kan:

– Planlægge menuer og retter, der dækker energibehovet hos deltagere ved møder eller konferencer.

– Tilberede hoved- og pausemåltider, som medvirker til at opretholde energibalancen under hele mødet eller konferencen.

– Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Varighed:

2 dage

Bedømmelse:

Uddannelsesstedet skal udstede et AMU-uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i målformuleringen.

Pris:

Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.

Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen, vil den korrekte pris være påført.