48841 – Branding af spisestedets menukort

Du kan anvende spisestedets koncept til at udvikle menuer og markedsføre virksomhedens menukort. Yderligere kan du sammensætte menuer med udgangspunkt i spisestedet og medvirke til at synliggøre spisestedet på relevante medieplatforme.

Målgruppe:
Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Mål:
Du kan:
– Anvende spisestedets koncept, der udtrykkes fx i interiør, retter og værtskab, til at udvikle menuer og markedsføre virksomhedens menukort.
– Anvende principperne i menu engineering til at analysere og udarbejde menukort målrettet spisestedets gæster.
– Anvende menu engineering til at sammensætte menuer ud fra spisestedets retter, vine og andre drikkevarer.
– Medvirke til synliggørelse af spisestedet på relevante medieplatforme ud fra kendskab til aktuelle sociale medier.

Varighed:
3 dage

Bedømmelse:
Hotel- og Restaurantskolen udsteder et AMU-uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har gennemført kurset på tilfredsstillende vis.

Målgruppe:
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af mad i restaurant, kantine og catering.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.