48843 – Molekylær gastronomi

Du kan ud fra viden om principperne bag molekylær gastronomi arbejde med traditionelle råvarers form, konsistens og karakter ved tilberedning samt arbejde med smag, duft og udseende i den gastronomiske proces og udvikle forfine madoplevelsen for gæster.

Målgruppe:
Faglærte gastronomer eller tilsvarende medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Mål:
Du kan ud fra viden om principperne bag molekylær gastronomi arbejde med:
– Traditionelle råvarers form, konsistens og karakter ved tilberedning.
– Påvirkning af smag, duft og udseende under den gastronomiske proces.
– At udvikle og forfine smags- og madoplevelsen for gæsterne i restauranten.

Varighed:
2 dage

Bedømmelse:
Uddannelsesstedet skal udstede et AMU-uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i målformuleringen.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 130,00-180,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.