Bæredygtighed og mad
Har du lyst til at udvikle dit køkken i en grøn og klimavenlig retning?
I institutioner, kantiner og restauranter ses et stigende ønske om at kunne tilbyde plantebaseret mad. Udfordringen ligger ofte i, hvordan vi kan anvende og tilberede de grønne råvarer, så vi samtidig sikrer/opnår en høj sensorisk kvalitet.
I kursusrækken ”Bæredygtighed og mad” vil du opnå viden om bæredygtighed, vegetariske kostformer samt lære at udnytte dine råvarer optimalt for at undgå madspild. Alt sammen med formålet at dit køkken bevæger sig i en klimavenlig retning.
I kursusrækken arbejder vi ud fra den nyeste og aktuelle teori, men vi skal selvfølgelig også i køkkenet og forvandle de grønne råvarer til skønne og velsmagende retter.
Kursusrækken består af tre AMU-kurser: Bæredygtighed i storkøkkener, Mad til vegetarer og veganere og Reduktion af madspild.