Dysfagikost

Vi giver inspirationen – du afprøver teknikkerne.

Få en faglig og praktisk oplevelse i de forskellige anbefalede konsistenser til Dysfagikost. Vi tager udgangspunkt i Paco jet og Thermomixerens teknologi til at opnå de rette konsistenser. Du vil også stifte bekendtskab med flere muligheder for gelering af dysfagikost. Oplev hvordan dysfagi kan blive til kulinariske måltider ved brug af få personaleressourcer.  Vi kan lægge inspirationstimerne her på Hotel- og Restaurantskolen, men de kan også foregå on-site i jeres køkken.

Indholdet for inspirationstimerne kan se således ud:

  • Introduktion til teknologien og brug af PACO Jet og Thermomixer
  • Introduktion til dysfagiens forskellige konsistenser
  • Introduktion til forskellige geleringsmidler.
  • Praktisk erfaring med teknologi og gelering, hvor vi producerer enkle menuer i forskellige konsistenser.

Vi arbejder med forskellige råvarer f.eks. laks, kylling, agurk, peberfrugt og den helt klassiske citronmåne.

Timernes indhold kan justeres og tilrettes jeres helt aktuelle behov

Varighed: 3 timer

Pris: Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud

Kontaktperson vedr. praktiske spørgsmål Mariann Præstegaard mp@hrs.dk eller mobil 41320830