Gastro Camp uge 28

Vil du lære at tilberede veganske retter, fremstille den bedste surdej eller shake cocktails? Har du arbejdet på en restaurant som ufaglært kok eller tjener? Eller har du en kok, bager, konditor, sommelier eller tjener gemt i maven. Så tag på Gastro Camp.

Gastro Camp er en sommerskole, hvor du får mulighed for at afprøve dine skills inden for mad, bagning og værtskab i en eller to uger på Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

Du møder gode folk fra restaurationsbranchen, får undervisning og mulighed for at nørde igennem i vores økologiske have, køkkener eller tjenerhus.

Hvad er der på programmet?

På Gastro Camp træner du dit håndværk og lærer nyskabende trends inden for mad, brød, øl, vine og sundhed. Under de frivillige morgensamlinger (før kursusundervisningen begynder kl. 9), vil folk fra branchen vække dine smagsløg med en madfaglig morgenbooster og introducere dagens program.

Du kommer til at høre den neurogastronomiske kok Rasmus Bredahl fortælle om ’10 ting du skal vide om smag, som fucker med din hjerne’. Gastrofysiker Louise Beck Brønnum kommer forbi og giver en række tricks til velsmag i det grønne køkken. Gastronomisk chef Mette Dahlgaard fra Restaurant Gemyse i Tivoli fortæller, hvorfor det “er så fucking fedt at være en del af madbranchen”. Hver dag vil der være en ny vært, som står for dagens morgenprogram.

Midt på dagen er der fælles frokostpause, hvor I på tværs af kursusretning spiser sammen og laver faglige indslag for hinanden på skift, så alle får lov at smage, dufte og blive inspireret, før man går tilbage til kurserne.

Når undervisningen slutter kl. 16.30 er der mulighed for at runde dagen af sammen med de andre kursister og undervisere.

Tid og pris

Du kan vælge at deltage på Gastro Camp i en eller to uger (27 og 28). Hvert ugekursus består af to eller tre korte AMU-kurser (AMU står for arbejdsmarkedsuddannelser).

Prisen for et ugekursus er samlet på Kr. 630,00 hvis du ikke har færdiggjort en uddannelse eller er faglært.

Prisen er mellem Kr. 3.500,00 – 3.700,00, hvis du har færdiggjort en længere videregående uddannelse.

Undervisningen begynder klokken 9 og slutter klokken 16.30.

Tilmelding

Rent praktisk tilmelder du dig Gastro Camp i uge 27 eller uge 28 – eller begge – på hjemmesiden www.efteruddannelse.dk.

Find det kursus du vil på nedenfor og klik på kursets navn. Så bliver du ført videre til efteruddannelse.dk, hvor du kan tilmelde dig. Efter tilmelding hører du fra os om det praktiske.

Find dit kursusfag

Klassisk kok – snus til faget
Få styr på de klassiske grundtilberedninger og de fem sensoriske grundsmage. På kurset er der særligt fokus på grillmad. Du lærer at tilberede retter på åben ild.

Grøn mad – veganske og vegetariske retter
Lav smagfulde og lækre klimavenlige retter uden kød, og lær at anrette dem sensorisk og indbydende. På kurset er der fokus på årstidens råvarer i din madlavning.

Bagning og surdej
Lær at fremstille forskellige former for surdeje og få bageteknikker til at bage fantastiske brød, madbrød og boller. Kurset går i dybden med fibre og fuldkorn.

Sommer-sommelier: vin, øl, drinks
Få indsigt i ølsorter og serveringen af dem, hedvine, aperitif- og alkoholfri vine. Lær at fremstille cocktails som en bartender og få sommelier-skills på grundlæggende niveau inden for vinens farve, bouquet, smag, sødme og tørhedsgrad.

Sødt og desserter
Lær de grundlæggende skills til at fremstille og anrette brød, kager og desserter. Lær om fødevareallergener og allergiske reaktioner og hvordan du handler i den slags situationer.

Læs mere om Gastro Camp uge 27, hvor du kan tilmelde dig et andet kursus, hvis du vil tage to uger, eller hvis uge 28 bare passer dig bedre.

Spørgsmål

Har du spørgsmål så kontakt kursusafdelingen på tlf. 3386 2236.