Hygiejne

Hvornår står I med en gastronomisk nydelse, og hvornår står I med en bakteriebombe mellem hænderne?

Alle i et køkken ved, at de skal holde hænderne rene og vaske dem, holde rå og spiseklare fødevarer adskilt, varme op og køle ned, MEN har medarbejderstaben samme fokus? Har de samme viden og hvem har opmærksomheden på dette?

Kursusafdeling på Hotel- og Restaurantskolen kan tilbyde din virksomhed og dine medarbejdere et 3 timers oplæg til at sætte fokus på nedenstående problemstillinger:

  • Hvad siger lovgivningen omkring temperaturer, hvad med undtagelserne fx om lavtemperatur og langtidsstegning?
  • Samler I svampe og urter i naturen? Har I tjek på reglerne, på svampene, og på de risici der kan forekomme?
  • Hvilke mikroorganismer skal vi som branche have et særligt fokus på?
  • Hvad er virksomhedens procedure og guidelines? Hvem har styr på egenkontrollen og hvad skal medarbejderen gøre hvis noget går galt?
  • Hvad med presse og dårlig omtale, hvordan tackler man det?

Som køkkenansvarlig kan du med dette oplæg samle og styrke virksomhedens fødevaresikkerhed og sikre gode arbejdsgange for dit personale, samt give dine gæster en gastronomisk og sikker oplevelse.

Varighed: 3 timer

Pris: Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud

Kontaktperson vedr. praktiske spørgsmål Mariann Præstegaard mp@hrs.dk eller mobil 41320830