Innovativ gastronomi i hotel og restauration 2.-3. oktober 2018

Innovativ gastronomi – vi vender tallerkenen på hovedet.

Deltageren kan arbejde innovativt med at udvikle nye retter vha. konkrete værktøjer som brainstorming og mindmap. Deltageren afprøver og kan anvende sæsonbetonede råvarer, benytte tilberedningsmetoder og anrette på nye måder samt forfine smagsoplevelsen på basis af viden om sensorik.

Målgruppe:
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i professionelle køkkener og som ønsker inspiration til at arbejde bevidst med kreative processer og integrere en oplevelsesdimension i den daglige madforplejning.

Mål:
Deltageren kan arbejde innovativt med at udvikle nye retter. Deltageren kan anvende brainstorming og mindmap som konkrete værktøjer til at fremme den innovative proces i udvikling af nye retter. Deltageren afprøver og kan anvende råvarer, benytte tilberedningsmetoder og anrette på nye måder. Deltageren afprøver og kan udvikle nye retter med udgangspunkt i de sæsonbetonede råvarer, som er til rådighed. Deltageren kan på baggrund af viden om sensorisk arbejde med at udvikle og forfine smagsoplevelsen.

Varighed:
2 dage

Pris
Deltagerbetaling: Kr. 236,00 (AMU-målgruppe: ufaglærte samt faglærte til og med erhvervsuddannelsesniveau) Der kan søges VEU-godtgørelse for de dage man aktivt deltager i kurset.

Fuld pris: Kr. 1.450,50 (UDEN for AMU-målgruppe: alle med en højere uddannelse f.eks. pædagog) Der kan IKKE søges VEU-godtgørelse på grund af den højere uddannelse.

Bedømmelse:
Uddannelsesstedet skal udstede et AMU-uddannelsesbevis til deltagere, der efter under underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i uddannelsen målformulering.